Известие

Collapse
No announcement yet.

Помагайте с покупката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помагайте с покупката

Здравейте колеги,след доста лутане по България и в търсене на така желата 166-ца,не намерих почти нищо което да му градне на човек окото.
    И в последния момент открих едина,която беше на автовоза и ми грабна окото и.Обаче има следните забележки;
    1.Съединител за смяна
    2.Няма никакви кодове
    3.И някоя и друга външна забележка
    Забравих да пиша,че колата е 2001г.2.0 155коня.Това което ми направи много голямо впечатление е,че салона (кожен) е като нов,а колата е само на 257 900км.
    До тук всичко добре и взех да си пазаря за цената,която първоначално беше 2950лв.,но в крайна сметка стигнахме и до някакъв компромисен вариат,като ми направиха пакетна цена за още една 166 за части,която е била 2,4,но само е била,защото е без двигател и скорости.Иначе самона й (кожен) е перфектен и външно няма никакви забележки.
    Та казвайте дали да си слагам главата в торбата и евентуално дали ще има интерес за части за 166,за да мога да постегна другата
    Снимките са на красавицата,която искам да взема
    Забравих да попитам,километрите не са ли й малко множко
    Attached Files

Моят съвет е да поразгледаш и други,защото тази имам чувството,че току що излиза от моргата!
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Така както го обясняваш това си е кола от моргата, т.е. две. Невъзможни неща няма, стига да ти се занимава. 2001г са с новия ключ, и мисля, че са 150к.с. с 6 скорости. Кодовете ги лекуват, разтърси се из форума .. Втора за части според мен няма много смисъл.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        .. Втора за части според мен няма .
        Ако от две прави една има
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Не мисля от двете да правя една,но ако трябва да съм честен,тази поне ме градба с това,че поне вътре беше безупречна,всичките които до сега гледах,вътре бяха като малка кочина,а и състоянието им не беше кой знае колко по-добре,всички си има външни забележки,което е съвсем нормално.
          Защото казахте,че едва ли не е излезла от моргата,гледах една колата от обява в мобиле и поне човека беше откровен и ми каза болежките на колата,а те не бяха никак малко (гасне,като натисне съединителя и на газ и бензин,от някъде губи антифриз и малко масло).прегледал я в сервиз и ми каза,че е открил проблемите и са били от някакъв "маркуч",което много не ми се вярва,но....
          Утре съм отново по автокъщите и се надявам да е за последно,че вече нямам нерви.Има кола,която е в София но няма къде да я прегледам,защото няма номера

Comment

И аз не разбрах какво не й харесаха на колата, за тези пари си е добре, дори е сравнително нова иначе днес видях тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...884&f1=details ,
            та се сетих, защото и при нея се дава още една.

Comment

Миналата седмица един от колегите сподели тук в форума, че си продава алфичката. Изглеждаше доста добре и е форумна все пак. Но е дизеловата 2.4 и цената беше около 5 хил. Имаше dvd–та на облегалките на предните седалки за главата. Ако не ти е много си мисля, че си заслужава да се погледне.

Comment

Откъде придоби информация за техническото състояние на колата?
                Така както е на автовоза ли?
                Ако автомобилът е каран разумно и подържан добре, 260 000 км. не са нещо притеснително.
                Ако имаш готов и ясен пазар за частите от втората или ако не се интересуваш от времето за което ще си възвърнеш инвестицията, сделката може и да се окаже добра.
                Иначе рискуваш да се вкараш в голям филм.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

колега според мен леко няма смисъл,ти си знаеш най-добре де,но има доста работа по нея и доста пари за хвърляне,успех в покупката

Comment

За техническото състояние,има бегла представа,защото както писах колата има за смяна съединител,иначе като огледах двигателя,няма течове,друго което ми направи впечатление е че имаше масло,което за кола внос от Италия в повечо случай е рядкост.А иначе изглежда да е поддържана колата,поне по салона и други дребни неща мисля така.

Comment

Нищо странно, човекът е видял колата преди да бъде приведена в "търговски вид". Напълно нормално е на 260 х км салонът да е като нов. На тази кола й се виждат забележките и недостатъците, което не е малко. Сделката е добра, но купувачът трябва да е наясно, че започва със "старт от скрапа" и ще му трябват едни 2-3 бона да приведе колата в приличен вид.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Откъде придоби информация за техническото състояние на колата?
                        Така както е на автовоза ли?
                        Ако автомобилът е каран разумно и подържан добре, 260 000 км. не са нещо притеснително.
                        Ако имаш готов и ясен пазар за частите от втората или ако не се интересуваш от времето за което ще си възвърнеш инвестицията, сделката може и да се окаже добра.
                        Иначе рискуваш да се вкараш в голям филм.
                        260 000 хиляди за ТС без ремонт си е направо за ремонт!
                        ТС-а на 200+ вече почва да лапа масло сериозно

Та за колегата ако колата не е с поне сменени сегменти ще трябва ти да сменяш
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          260 000 хиляди за ТС без ремонт си е направо за ремонт!
                          ТС-а на 200+ вече почва да лапа масло сериозно

Та за колегата ако колата не е с поне сменени сегменти ще трябва ти да сменяш
                          Да ме прощава колегата за отклонението.......

А лагери и колянов вал при добра подръжка, колко карат?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

По принцип ТС на тия километри не бих си взел и аз. Щото става - отваряме за сегменти ама я лагерите им паднала циментацията, та цялостен ремонт с ролки ремъци...2к, после почваме дебитомер, ламбда, свещи, някоя друга бубина или кабел.....
                            окачването е ясно че и от 2 няма да стане 1 като хората, съединитела си се знае. Ясно е че ще отиде и на ГИ.
                            И по добре въжето и.....

Comment

Ресурса на твин спарка е доста скромен и след 150000 не е за хвалене...След това за да си в играта е нужна здрава финансова инжекция!
                              5 Ланчии зад гърба си!
                              И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Working...
                              X